Vrijwilliger – Beheerder van containers

Wereld Missie Hulp (WMH) is een vzw die mensen rond de wereld steunt door te investeren in kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. Van zonnepanelen op een school in Kenya tot een bamboebakkerij in Brazilië – WMH zet haar schouders jaarlijks onder zo’n 150 initiatieven. De middelen daarvoor halen we hoofdzakelijk uit de inzameling van tweedehandskleding.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als beheerder van kledingcontainers speel je een belangrijke rol in onze fondsenwerving. Je haalt WMH-container(s) in jouw buurt leeg en bergt de tweedehandskleding op in een garage of andere opbergruimte. Als jouw ruimte vol is, verwittig je WMH en komt één van onze chauffeurs de kleding ophalen. Afhankelijk van jouw locatie kan het nodig zijn om de container(s) één keer per week of één keer om de twee weken leeg te halen.
Bij WMH staat de vrijwilliger op de eerste plaats, dus we willen graag jouw input in het takenpakket. Wil je meer verantwoordelijkheid of zou je graag eens meedraaien op een andere dienst? Dat kan! Tijdens het intakegesprek bespreken we met jou alle mogelijkheden en stellen we het takenpakket samen.

 

PROFIEL
– Betrouwbaar en zelfstandig, we kunnen op jou rekenen.
– Je hebt een rijbewijs en bestelwagen (of auto met aanhangwagen).
– Je hebt een ruimte ter beschikking waar je de kleding kan bijhouden (bv. garage of opbergruimte).
– Je vindt het niet erg om je handen vuil te maken, want spijtig genoeg wordt er geregeld afval in onze containers gedumpt.

 

AANBOD
De mogelijkheid om op eigen tempo bij te dragen aan ons goed doel. Je kan zelf je uren kiezen. Je maakt tegelijk deel uit van ons grote vrijwilligersnetwerk van meer dan 100 vrijwilligers. Als je dat wenst, kunnen we je een getuigschrift bezorgen als bewijs van jouw vrijwilligerswerk – een mooie extra om op je CV te plaatsen!

INTERESSE?
Stuur ons een mailtje met vermelding ‘Vrijwilliger beheerder van containers’ naar de vrijwilligerscoach Ashley Vaeye op vrijwilligers@wereldmissiehulp.be.
Is deze functie niets voor jou, maar heb je wel interesse in een ander soort vrijwilligerswerk? Bekijk dan ook onze andere vrijwilligersvacatures.