Vrijwilliger – commerciële dienst

Wereld Missie Hulp (WMH) is een vzw die mensen rond de wereld steunt door te investeren in kleinschalige en duurzame ontwikkelingsprojecten. Van zonnepanelen op een school in Kenya tot een bamboebakkerij in Brazilië – WMH zet haar schouders jaarlijks onder zo’n 150 initiatieven. De middelen daarvoor halen we hoofdzakelijk uit de inzameling van tweedehandskleding.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Onze commerciële dienst sluit partnerschappen met bedrijven, scholen en andere verenigingen om meer kleding in te zamelen. Als medewerker op deze dienst vervul je administratieve taken, zoals de opvolging van inzamelacties op scholen en het opzoeken van bedrijven die interesse kunnen hebben in een samenwerking. Occasioneel kunnen onze vertegenwoordigers jou ook meenemen om een partnerorganisatie te bezoeken.

Bij WMH staat de vrijwilliger op de eerste plaats, dus we willen graag jouw input in het takenpakket. Wil je meer verantwoordelijkheid of zou je graag eens proeven van het leven als sales representative?? Dat kan! Tijdens het intakegesprek bespreken we met jou alle mogelijkheden en stellen we het takenpakket samen.

 

PROFIEL
– Sociaal geëngageerd, met specifieke interesse in humanitaire hulpverlening en ontwikkelingssamenwerking.
– Nauwkeurig en georganiseerd, je weet hoe je je werk het beste organiseert.
– Vlot in de omgang en een neus voor verkoop.

 

AANBOD
Een leuke werkomgeving en een variërend takenpakket. Indien je dit wenst, kan je van thuis uit werken, mits een regelmatig bezoek en overleg bij WMH. Je maakt tegelijk deel uit van ons grote vrijwilligersnetwerk van meer dan 100 vrijwilligers. Als je dat wenst, kunnen we je een getuigschrift bezorgen als bewijs van jouw vrijwilligerswerk – een mooie extra om op je CV te plaatsen!

INTERESSE?
Stuur ons een mailtje met vermelding ‘Vrijwilliger commerciële dienst’ naar de vrijwilligerscoach Ashley Vaeye op vrijwilligers@wereldmissiehulp.be.
Is deze functie niets voor jou, maar heb je wel interesse in een ander soort vrijwilligerswerk? Bekijk dan ook onze andere vrijwilligersvacatures.