Bezoek ons

Wil je meer weten over WMH? Kom op bezoek! We stellen graag onze werking aan je voor: je maakt kennis met onze ontwikkelingsprojecten en  krijgt een rondleiding door ons gebouw. Je kan ook zelf een handje meehelpen. Verder zorgen we voor een hapje en een drankje en wie meerdere dagen blijft, kan overnachten bij WMH.

Scholen

Leerlingen kunnen bij WMH op een interactieve manier kennis maken met wereldwijde solidariteit en duurzaamheid. We bieden verschillende programma’s aan: van een kort bezoek en rondleiding tot een intensieve kennismaking met WMH van twee dagen, incl. overnachting.

Groepen

Met je vereniging of organisatie langskomen bij WMH? Met een groep vormelingen WMH bezoeken? Dat kan! We stellen graag onze werking aan je voor tijdens een rondleiding door ons gebouw. Ook maak je kennis met onze ontwikkelingsprojecten.

Bedrijven

Heel wat bedrijven steunen het werk van WMH. Bijvoorbeeld door een rode kledingcontainer te plaatsen of door een van onze ontwikkelingsprojecten materieel of financieel te steunen. Wil je ook samenwerken met WMH? Neem contact met ons op en kom op bezoek bij WMH om kennis te maken.